Caffe green. Termeni si conditii generale


caffe green

Green Coffee plus x 90 capsule - cu extract de cafea verde si fibre de glucomannan Te asteptam caffe green Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia Descriere Green Coffee plus x 90 capsule - cu extract de cafea verde si fibre de glucomannan - Catena Green Coffee plus remodeleaza forma si linia corpului, prin reducerea greutatii corporale.

Acidul clorogenic din cafeaua verde blocheaza caffe green si eliberarea de glucoza in circulatie, lucru care incurajeaza arderea grasimilor, prin utilizarea lor ca sursa de energie.

caffe green

In acest fel se pierde din tesutul adipos prezent in organism. Reducerea tesutului adipos scade factorul de risc pentru multe boli, inclusiv diabetul zaharat de tip II. Extractul de cafea verde decofeinizata, impreuna cu glucomannanul, un tip de fibre solubile in apa, ajuta la atingerea taliei caffe green.

caffe green

Se recomanda persoanelor ce se confrunta cu cresterea greutatii corporale, pentru a accelera metabolismul grasimilor si scaderea poftei de mancare. Durata recomandata a unei cure cu Green Coffee plus este de luni, perioada necesara ca mecanismul scaderii in greutate sa actioneze. Se recomanda de asemenea cresterea activitatii fizice, cat si o dieta echilibrata.